17. 09. 2025 р. відбувся профорієнтаційний захід «Від абітурієнта до студента». Викладачі та студенти провели зустріч з учнями 9-х класів СЗШ №66.
Триває тиждень циклової комісії «Технології харчових продуктів та напоїв»

17. 09. 2025 р. відбувся профорієнтаційний захід «Від абітурієнта до студента». Викладачі та студенти провели зустріч з учнями 9-х класів СЗШ №66.
Для здобувачів освіти груп НХП-1 та НХП-1с спеціальності G13 “Харчові технології» ОПП «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод» відбулася презентація вибіркових навчальних дисциплін.
У рамках тижня циклової комісії «Технології харчових продуктів та напоїв» викладач Довбуш О.Б. провела інтегроване заняття з дисципліни «Технологія пива і безалкогольних напоїв» на тему: «Кип’ятіння сусла з хмелем» для здобувачів освіти групи НХП-2са.
В рамках тижня ЦК «Технології харчових продуктів та напоїв» 16 вересня 2025 року проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Практика як старт професійного зростання».
Надання студентам можливості вибору дисциплін — це важлива частина сучасної освіти, яка дозволяє їм поглибити знання в цікавих для себе сферах. Щоб допомогти їм зробити усвідомлений вибір, були проведені презентації вибіркових дисциплін.
У гуртожитку було проведено організаційні збори для здобувачів освіти ВСП ЛФКХПП НУХТ. Основна мета заходу – ознайомлення студентів із правилами та вимогами проживання, а також нагадування про їхні права та обов’язки.
У ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулося справжнє свято — посвята у студенти!